Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Cisiec - Apartament Las

Adres obiektu Gajówka, 34-350 Węgierska Górka
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 15

 
 

Damian_N
Dodano: 2016-07-18
Pobyt od: 2016-07-11 do 2016-07-16 IP: xx.205.59.103
 
 
   

Ciche spokojne miejsce, z bardzo uprzejmą właścicielką. W zacisznej kotlinie obok Węgierskiej Górki. Położone na północnym stoku. W ogrodzie miejsca do leżakownia i na słońcu, i w cieniu. W chłodne wieczory, mieliśmy możliwość palić w piecu, to było piękne. W lipcowym lesie znajdywaliśmy grzyby, borowika szlachetnego, borowika ceglastoporego, kurki(pieprzniki jadalne), gołąbki. Spacery leśnymi drogami i uspokajający szum potoku, dopełniły miarę zadowolenia z wybranego miejsca. Być może, jeśli znów zawitamy w Beskidy, zamieszkamy ponownie w Apartamencie Las. Pozostały tam jeszcze ścieżki nieprzemierzone, forty niezbadane, nóg jeszcze nie zamoczyliśmy w Sole. Pobyt był tak krótki!!! Pozostaną nam na lata przyjemne wspomnienia. Dziękuję!!!


Damian_N - opinia o obiekcie Cisiec - Apartament Las Damian_N - opinia o obiekcie Cisiec - Apartament Las Damian_N - opinia o obiekcie Cisiec - Apartament Las Damian_N - opinia o obiekcie Cisiec - Apartament Las
 
 

Lidia i Janusz z Krakowa
Dodano: 2015-10-09
Pobyt od: 2015-09-06 do 2015-09-20
 

Dzfękujemy za dwutygodniowy pobyt wrześniowy w apartamencie Las. Piękna okolica, góry i lasy. Cisza i spokój z dala od zgiełku miasta. Krystaliczne pachnące powietrze. Źródlana, uzdrawiająca woda w kranie. Rano otwieram drzwi i jestem w lesie. Widzę piękne świerki i brzozy. Właścicielce uroczej plastyczce Pani Annie ślicznie dziękujemy.


 
 

Anna z synem Radkiem i Rodzicami
Dodano: 2015-09-02
Pobyt od: 2015-08-28 do 2015-08-30
 
 
    

"Las-ogród", miejsce w którym można nacieszyć oczy zielenią w niezliczonych odcieniach, uszy ciszą lub kląskaniem ptaków, graniem świerszczy, a duszę - wolnością od trosk i szczęściem :) Gospodarze bardzo, bardzo mili, wychodzący naprzeciw oczekiwaniom gościa (któż inny zapaliłby gościom w kominku w tak upalne sierpniowe wieczory dla samej przyjemności posiedzenia przy nim?)...Smakowite powitanie pachnące miętą przeszło nasze wszelkie wyobrażenia o gościnności Gospodyni :) Spędziliśmy u Państwa jedynie weekend-zbyt krótko, mam nadzieję, że wrócimy.Okolica piękna- las,góry, górki, szlaki, ścieżki i maleńka, ale bardzo zadbana i pięknie zagospodarowana Węgierska Górka. Serdecznie dziękujemy za możliwość odpoczynku u Państwa! Pozdrawiamy z Bytomia:)


 
 

Wioletta
Dodano: 2015-07-24
Pobyt od: 2015-07-20 do 2015-07-24
 
 
  

Cudowne,spokojne miejsce z dala od miejskiego zgiełku. Polecam serdecznie tym,którym zależy na ciszy i spokoju. Na terenie posesji mnóstwo urokliwych zakątków do wypoczynku. Załączone zdjęcia nie oddają uroku tego miejsca. Polecam.Jak dla mnie b a j e c z k a.


 
 

Paulina
Dodano: 2014-06-23
Pobyt od: 2014-06-19 do 2014-06-22
 
 
  

Piękne, spokojne miejsce gdzie można odpocząć od zgiełku dnia codziennego Gospodarz - Pani Ania - dba cały czas o swoich gości. Wspaniałe miejsce do wypoczynku.


 
 

Nina
Dodano: 2012-09-09
Pobyt od: 2012-08-19 do 2012-08-26
 
 
   

Byłam w sierpniu, niestety tylko tydzień. Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie o tym obiekcie. Raczej nie wracam w te same miejsca lecz być może tutaj jednak powrócę. Cisza, spokój, piękne otoczenie, przemyślane wyposażenie, Właścicielka starająca się nieba przychylić. Pozdrawiam Panią Annę.


 
magdalena
Dodano: 2012-07-17
 

Wspaniałe miejsce na spędzenie wakacji!!!Cisza ,spokój,piękny apartament do którego uwielbialiśmy wracać po całodziennych wycieczkach,siadać na wygodnym łóżku i opowiadać sobie wrażenia z całego dnia.Rano miło było zjeść śniadanie w zadbanym ogródku i słuchać śpiewu ptaków..Bardzo dobra baza wypadowa na wycieczki piesze i samochodowe(Słowacja).Na pewno z chęcią jeszcze wrócimy do tego miejsca ponieważ nie zdążylismy nacieszyć się tym pięknym ogrodem a nawet zrobić grila...No a najważniejsze nasza córka już tęskni za przesympatyczną panią Anią...!!!!polecamy gorąco,my tu wrócimy:)


 
Mirek
Dodano: 2011-09-01
Pobyt od: 2011-07-30 do 2011-08-14
 

Polecam WSZYSTKIM lubiącym spokój i piękne widoki super miejsce byliśmy z przyjaciółmi w sierpniu i nastawiliśmy się że będziemy dużo po górach chodzić dlatego praktycznie wieczorami wracaliśmy do naszej bazy wypadowej przyznam że domek świetnie się nam sprawdził a kominek zawsze dodawał uroku chłodnym wieczorom Gospodyni naprawdę zadbała by mieszkało się czysto i przyjemnie będę mile wspominał poranki przy kawce i śniadankach w ogrodzie z pięknymi widokami na zalesione góry Pozdrawiam Serdecznie Mirosław i Anna Plust


 
Beata
Dodano: 2011-07-31
Pobyt od: 2011-07-25 do 2011-07-30
 

Polecam apartament Pani Ani wszystkim, którzy cenią sobie widok pięknych Beskidów, ciszę i spokój. Na uwagę zasługuje ładnie zagospodarowana przestrzeń wokół domu a także gustownie urządzone i przestronne(!)wnętrze apartamentu, co bez wątpienia pomaga przetrwać deszczowy tydzień w Beskidach:-)Naprawdę piękne miejsce!


 
Joanna
Dodano: 2011-07-17
Pobyt od: 2011-07-06 do 2011-07-15
 

Piękne miejsce, z dala od miejskiego hałasu. Apartament ładnie urządzony i dobrze wyposażony (kuchnia, grill, klimatyczny kominek), a tarasy na posesji pozwalają odpocząć po górskich wędrówkach. Jednym słowem - cudnie ;)


Opinie 1-10 z 15

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie